

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Перфектни за закуска или просто сладък десерт с кафенцето
Перфектни за закуска, похапване между основните хранения или просто когато искате да се поглезите с нещо домашно и топло
През пролетта ни дебнат и други опасности, предупреждава той
Eвтина, бърза, а се получават наистина пухкави и сочни мекички
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
Ще ви трябват прости съставки, а дори начинаещи биха се справили с лесната рецепта
С тази рецепта ще забравите за купешките козунаци от магазина
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
Златни са, защото са неустоимо вкусни